OMAVALVONTASUUNNITELMA



1 PALVELUNTUOTTAJAA KOSKEVAT TIEDOT

Palveluntuottaja: Kotipalvelu Kuparipannu Oy, Y-tunnus 3295857-1

Hyvinvointialue: Kymenlaakson hyvinvointialue

Kunnan nimi: Kouvola

Kuntayhtymän nimi: Kouvola

Toimintayksikkö/palvelu: Kotipalvelu

Nimi: Kotipalvelu Kuparipannu Oy

Katuosoite: Naavatie 4 E

Postinumero: 45200 Postitoimipaikka: Kouvola

Sijaintikunta yhteystietoineen: Kouvola

Asiakasryhmä, jolle palvelua tuotetaan:

Kotiin annettava palvelu, kun oma toimintakyky on alentunut korkean iän, sairauden tai vamman vuoksi (Yli 18v)

Esihenkilö: Anu Hakala

Puhelin: 044 2393516 Sähköposti: kuparipannu@elisanet.fi

Yksityisten palveluntuottajan lupatiedot

Ilmoituksenvarainen toiminta (yksityiset sosiaalipalvelut)

Ilmoituksen ajankohta 13.10.2022

Palveluala, joka on rekisteröity: Kotipalvelu

2 OMAVALVONTASUUNNITELMAN LAATIMINEN

Omavalvonnan suunnittelusta vastaava henkilö

Anu Hakala laatii pääosin yksin omavalvontasuunnitelman. Yhteystiedot löytyvät omavalvontasuunnitelman alusta.

Omavalvontasuunnitelman seuranta

Omavalvontasuunnitelma päivitetään tarpeen vaatiessa/tilanteiden muuttuessa. Kuitenkin vähintään 1x vuodessa.

Omavalvontasuunnitelman julkisuus

Omavalvontasuunnitelma on nähtävissä yrityksen internet sivulla: www.kotipalvelu-kuparipannu.com sekä hyvinvointialueen parasta palvelua sivulla yrityksen tiedoissa.

3 TOIMINTA-AJATUS, ARVOT JA TOIMINTAPERIAATTEET

Tarjoamme kiireetöntä apua ja tukea kotiin ikäihmisille, sekä sairauden tai vamman vuoksi apua tarvitseville. Työssä huomioidaan asiakkaan omat voimavarat ja toimintakyky. Käytämme työskennellessä kuntouttavaa työotetta.

Suunnittelemme yhdessä asiakkaan ja mikäli mahdollista, omaisen kanssa palvelusuunnitelman, jossa huomioidaan jokaisen asiakkaan yksilölliset tarpeet mahdollisuuksien mukaan.

Tarjoamme apua:

  • Ravitsemuksen hoito (ruuanlaitto/leivonta, päivittäisten aterioiden tarjoaminen)

  • Hygienian/ihonhoito sekä suihkutusapu

  • Asiointiapu (esim. kauppa-, apteekki- ja lääkärireissut) sekä virkistystoiminnassa saattajana oleminen (esim. teatteri, konsertti tai kirkko reissut) ja ulkoilu.

  • Kodinhoidolliset työt mm. siivoukset, ikkunanpesu, petivaatteiden vaihto, tiskaus ja pyykkihuolto

  • Jutustelua ja yhdessä oloa, kirjan tai lehden lukemista tms.

  • Kotijumpissa ohjaaminen, jos esim. asiakkaalla on fysioterapeutin ohje.

  • Teemme myös pihatöitä esim. talvella pienet lumityöt, kesällä kesäkukkien istutusta, nurmikon/piha-aidan leikkausta ja syksyllä haravoidaan pieniä pihoja. Autamme pienissä remontti töissä ja meiltä saa apua digi- ja elektroniikka haasteissa.

  • Omaishoidon (yli 18v.) harkinnanvaraisen palvelusetelipalvelun tuottaminen.

  • Omaishoidon lakisääteisen vapaan palvelusetelin tuottaminen.

Arvot ja toimintaperiaatteet

-Meillä on vaitiolovelvollisuus. Noudatamme sitä tarkasti.

-Kunnioitamme jokaista asiakasta ja hänen kotiaan.

-Kuuntelemme asiakkaan ja omaisen toiveita.

-Palvelumme on kiireetöntä.

-Olemme luotettavia ja joustavia.


-Suunnittelemme yhdessä asiakkaan ja omaisen kanssa palvelusuunnitelman, jota noudatamme. Jos ajan kuluessa ilmenee, että tehtäviimme kuuluu jotain, mistä asiakas selviää itse tai asiakas tarvitsee apua enemmän, otamme asian esille.

-Tulemme sovitusti käynnille, mikäli tulee jokin este, ilmoitamme siitä viipymättä asiakkaalle.

-Huomioimme työssämme kuntouttavan työotteen, jotta asiakkaan olemassa oleva toimintakyky säilyisi mahdollisimman pitkään tai jopa paranisi yhteistyömme myötä.


4 OMAVALVONNAN TOIMEENPANO

RISKIENHALLINTA

Huomioimme asiakkaan kotona kodin turvallisuutta silmin nähden katsottuna esim.:

Onko kodin sähköjärjestelmä turvallinen vai roikkuuko johdot ja pistokkeet miten sattuu?

Onko kodissa esim. vuotavia putkia tai selviä jälkiä vesivahingosta?

Onko kodissa rikkinäisiä, repaleisia tai liukkaita mattoja, mitkä aiheuttaisivat kaatumisvaaran?

Onko asunnossa sinne kuulumattomia eläimiä (esim. hiiriä) tai muita tuholaisia?

Onko asiakkaalla oikeanlaisia apuvälineitä saatavilla?

Mikäli huomaamme jotakin puutteita tai vaaroja, otamme asian puheeksi ja yhdessä mietimme, miten riskit saadaan poistettua/pienemmiksi. Tarvittaessa järjestämme korjausapua (esim. putki tai sähkömiehen) paikalle. Asiakas maksaa itse korjauskulut.

Apuvälinehankinnoissa pystymme itse auttamaan.

Muita riskejä selvitämme palvelun kartoituskäynnillä. Huomioimme esim. asiakkaan allergiat, jottemme tarjoa ruokaa, missä olisi allergisoivia aineita. Mikäli teemme ruokaa, varmistamme vielä pois lähtiessä, että hella/uuni on pois päältä.

Mikäli asiakkaan liikuntakyky on heikko, huomioimme erityisesti kylpytilanteissa siirtymiset ja liikkumisen, jotta kaatumisilta ja muilta vahingoilta vältyttäisiin. Tarvittaessa hankimme kotiin apuvälineitä kunnan apuvälinelainaamosta.

Tapahtuneista vaaratilanteista hoito- ja avustustilanteissa kerromme aina omaisille.

Jos asiakas saa sairaskohtauksen tai loukkaantuu esim. kaatuessa, soitamme 112 tai kysymme neuvoa päivystyksestä.

Huolehdimme hyvästä käsihygieniasta. Pesemme kädet asiakkaan kotona tai käytämme omaa käsien desinfiointiainetta sekä kertakäyttökäsineitä hoitotoimissa. Maskia käytämme yleisen ohjeistuksen mukaisesti. Laitamme maskin asiakaskäynnillä, mikäli asiakas niin haluaa.

Jos yrittäjä tai työntekijä sairastuu: Ilmoitamme asiasta heti asiakkaalle/omaiselle ja perumme käynnin, mikäli sijaista ei ole saatavilla. Teemme korvaavan käynnin mahdollisuuksien mukaan. Mikäli käynti olisi normaalisti arkipäivän aikana, mutta korvaava käynti olisi ilta-, tai viikonloppuaikana, laskutamme arkipäivän hinnan mukaan. Tämä asia lukee myös palvelu- ja hoitosuunnitelmassa.

Ilmoitusvelvollisuus

Mikäli huomaamme, että asiakasta kohdellaan väärin joltakin taholta (esim. omainen, naapuri tai ystävä), puutumme asiaan. Tarvittaessa voimme ottaa yhteyttä esim. Sosiaalihuollon asiakasneuvontaan, josta voimme pyytää apua asian ratkaisemiseksi. Mikäli asia ei puuttumisesta huolimatta muutu, teemme asiasta ilmoituksen hyvinvointialueen kirjaamoon, josta se ohjautuu viranomaiskäsittelyyn. (SHL 48§ ja 49§.)

Mikäli työntekijä huomaa, että yritys tai jokin työntekijä toimii väärin, asia tulee tuoda ilmi minulle yrittäjänä. Pyrin toimimaan asian mukaisesti ja korjaamaan tilanteen. Ilmoittajalle ei saa kohdistua minkäänlaisia vastatoimia.

Kun työntekijä huomaa asiakkaan luona jonkinlaisen asiakasturvallisuuteen liittyvän epäkohdan/riskitekijän, niistä keskustellaan yhdessä ja mietitään, miten jatkossa toimitaan.

Asiakkaat sekä omaiset voivat tuoda epäkohtia esille kertomalla niistä meille joko kasvotusten, puhelin keskustelujen tai viestien kautta. Asioita ratkotaan keskustelujen avulla ja epäkohtiin puututaan tarvittaessa. 1 x vuodessa asiakkaat saavat asiakastyytyväisyyskyselyn, johon voi vastata nimettömänä.

Riskien ja esille tulleiden epäkohtien käsitteleminen

Kaikenlaiset ongelmatilanteet käydään läpi asianomaisten kanssa keskustellen ja asiat kirjataan asiakkaan asiakastietoihin, päivittäisiin kirjauksiin.

Otamme palautetta vastaan koko ajan. Vuoden välein toimitamme asiakkaille/omaisille asiakastyytyväisyyskyselyn.

Palautteesta saadun tiedon mukaan puutumme erityisesti niihin kohtiin, joissa toiminta vaatii kehittämistä.

Palautteen käsittely ilman asiakastyytyväisyyskyselyä:

Mikäli saamme palautetta virheestä tai epäonnistumisesta, järjestämme kotiin palaverin, jossa asiaa käsitellään. Tarvittaessa asiaa käsitellään puhelimessa tai viestien avulla.

Mikäli asiakkaan kotona jokin menee rikki meidän toimesta, korvaamme hänelle uuden tuotteen tai annamme rahallisen korvauksen.

Mikäli huomaamme, että olemme tehneet virheen, kerromme siitä viipymättä asiakkaalle/omaiselle.

Yrityksellä on käytössä reklamaatioita varten kaavake, minkä täytämme, kun saamme palautetta. Tarvittaessa asiaa käsittelee kuluttaja- tai sosiaaliasiamies.


5 ASIAKKAAN ASEMA JA OIKEUDET

Asiakkaalle tarjotaan maksuton ensikäynti, johon kutsutaan mahdollisuuksien mukaan omainen tai muu läheinen paikalle. Yhdessä mietimme asiakkaalle sopivan palvelun ja kotona käytettävän ajan. Suunnitelmaa tehdessä huomioidaan asiakkaan voimavarat ja hänelle tärkeät asiat.

Palvelusuunnitelma/sopimus kirjataan ja tulostetaan paperiversiot. Kotiin toimitetaan aina 2 samaa versiota. Asiakas tai omainen allekirjoittaa ne luettuaan suunnitelman/sopimuksen. Suunnitelmasta/sopimuksesta toinen jää asiakkaalle ja toinen tulee yritykselle. Mikäli suunnitelmassa/sopimuksessa jokin on kirjattu väärin, asia korjataan. Palvelusuunnitelma/sopimus päivitetään tarpeen mukaan. Tällöin palvelun sisältö tai ajankäyttö on muuttunut oleellisesti. Kotiin toimitetaan päivitetty versio.

Ensikäynnin, suunnitelman/sopimuksen teon sekä päivittämisen tekee pääosin Anu Hakala(yrittäjä)

Säännöllisillä asiakkailla on kotona vihko, johon kirjataan käyntiajankohta ja asiakkaan luona käytetty aika sekä käynnillä tehdyt työt. Asiakkaan/omaisen niin halutessa, kirjataan vihkoon esim. asiakkaan vointia.

Näistä tiedoista asiakas tai omainen voi tarvittaessa tarkistaa esim. laskua maksaessa, että laskun työtunnit vastaavat toteutuneita käyntejä.

Asiakas/omainen päättää, missä palvelusuunnitelma/sopimus sekä vihko säilytetään.

Kun uusi asiakassuhde alkaa, asiakkaan tiedot ja sovitut asiat käydään läpi työntekijän kanssa.

Asiakkaan kohtelu ja Itsemääräämisoikeuden varmistaminen

Asiakkaan toiveita kuunnellaan ja otetaan huomioon. Kunnioitamme jokaisen asiakkaan kotia toimimalla siellä asiakkaan toiveen mukaisesti. Vaikka meillä olisi asiakkaan luo avain, soitamme ensin ovikelloa ja vasta sitten menemme avaimella sisään.

Asiakkaan asiallinen kohtelu

Yrittäjä palkkaa töihin vain sellaisia henkilöitä, joita hän tuntee ja siten tietää, että työntekijä on ammattitaitoinen ja käytökseltään asiallinen. Mikäli epäasiallista kohtelua silti havaitaan, asiasta keskustellaan niin, että paikalla on asiakas/omainen, työntekijä sekä yrittäjä. Mikäli yrittäjä saa palautetta epäasiallisesta käytöksestä, asiaa käydään myös läpi asiakkaan/omaisen ja yrittäjän kanssa. Asiakas/omainen voi tarvittaessa olla yhteydessä hyvinvointialueen yksityisistä palveluntuottajista vastaavaan henkilöön.

Asiakkaan osallisuus omavalvonnan kehittämiseen?

Kerran vuodessa asiakkaille toimitetaan asiakastyytyväisyyskysely. Tähän vastaaminen on vapaaehtoista.

Kehittämistä vaativiin asioihin puututaan ja palvelua muutetaan, mikäli se on mahdollista, niin että se vastaa korjausehdotusta.

Asiakkaan oikeusturva

Muistutuksen vastaanottaja, virka-asema ja yhteystiedot:

Anu Hakala, yrittäjä puh: 044 2393516, s.posti: kuparipannu@elisanet.fi

Sosiaaliasiamiehen yhteystiedot sekä tiedot hänen tarjoamistaan palveluista:

Pirkko Haikara, sosiaali- ja potilasasiamies,

Etelä Kymenlaakson avoterveydenhuolto

Salpausselänkatu 40 A Kouvola

Puh: 040 7287313

Sosiaaliasiamies auttaa ja neuvoo mm. kun asiakas tai omainen pohtii, onko palvelut ja tukitoimet oikeanlaisia. Hän auttaa myös silloin, jos asiakas ei ymmärrä tehtyjä päätöksiä, sopimuksia tai laskelmia tai hän pohtii omaa asemaa sosiaalipalvelujen käyttäjänä tai asiakas haluaa tietää oikeuksistaan asiakkaana.

Kuluttajaneuvonnan yhteystiedot sekä tiedot sitä kautta saatavista palveluista:

Kuluttajaneuvonta opastaa kuluttajia ja yrityksiä heidän keskinäisissä kiistoissa sekä valvoo kaikkien kuluttajien etuja. Puh: 09 5110 1200


Miten muistutukset, kantelu- ja muut valvontapäätökset käsitellään ja huomioidaan toiminnan kehittämisessä?

Asioista keskustellaan ja asiat kirjataan asiakkaan tietoihin. Asioihin puututaan niin, että kaikki kehittämistä vaativat asiat pyritään korjaamaan.

Ongelmatilanteiden käsittely pyritään aloittamaan mahdollisimman pian, viimeistään viikon kuluessa palautteesta.

Omatyöntekijä

Päävastuu kaikista asiakkaista on yrittäjällä.

6. PALVELUN SISÄLLÖN OMAVALVONTA

Hyvinvointia, kuntoutumista tukeva toiminta

Kotipalvelu asiakkaille tarjotaan kotiin apua niihin askareisiin, joihin asiakas apua tarvitsee. Jos asiakas toivoo apua ulkoiluun, tarjoamme sitä. Mikäli hän tarvitsee saattajaa esim. kauppareissulle tai vaikkapa teatteriin, lähdemme kaveriksi näille reissuille.

Olemme apuna kotijumpissa, jos asiakkaalla on fysioterapeutin jumppaohje ja asiakas tarvitsee ohjausta/tukea jumpan tekemiseen.

Olemme seurana jutustellen, luemme lehtiä/kirjaa tms.

Ravitsemus

Mikäli meiltä ostetaan palvelua ruokahuoltoon liittyen, ensikäynnillä selvitetään asiakkaan ruokavalio/tottumukset ja ne kirjataan sopimukseen/suunnitelmaan. Noudatamme niitä ruokahuollon toteutuksessa.

Tarjoan kotipalvelua ja yleensä käynnit ovat max. 1-2 x viikossa, yleensä harvemmin, joten riittävästä ravinnon ja nesteiden saamisesta huolehtii kuitenkin jokin muu taho. Helteillä muistutetaan juomisen tärkeydestä. Tarpeen vaatiessa seurataan painoa punnitsemalla asiakas.

Infektioiden torjunta

Hygieniayhdyshenkilön nimi ja yhteystiedot:

Yrittäjä Anu Hakala.

Miten infektioiden ja tarttuvien sairauksien leviäminen ennaltaehkäistään?

Huolehdimme hyvästä käsihygieniasta. Pesemme kädet asiakkaan kotona tai käytämme omaa käsien desinfiointiainetta sekä kertakäyttökäsineitä hoitotoimissa. Maskia käytämme yleisen ohjeistuksen mukaisesti. Laitamme maskin asiakaskäynnillä, mikäli asiakas niin haluaa tai mikäli asiakas on selvästi flunssa oireinen. Itse olemme töissä vain terveinä.

Terveyden- ja sairaanhoito

Avustamme tarvittaessa lääkäriajan varaamisessa ja vastaanotolla käymisessä. Avustamme myös tarpeen mukaan röntgenissä tai verikokeissa käymisessä.

Akuuteissa tilanteissa soitamme 112 tai avustamme asiakkaan taksilla päivystykseen.

Kotona pystymme mittaamaan (esim. jos asiakkaan vointi on huono) verensokerin, verenpaineen sekä lämmön. (Jos asiakkaaltaa löytyy omat mittausvälineet).

Mikäli verensokeri tai verenpaine on viitearvojen ulkopuolella, otamme asiakkaan luvalla yhteyttä esim. terveyskeskukseen.

Verenpaineen ja verensokerin seurantaa voimme tehdä, mikäli niihin on pyyntö lääkäriltä tai hoitajalta, jolloin heillä on arvojen tulkinta vastuu.

Hoitolaukussa on haavanhoitotuotteita, joita käytämme akuuteissa tilanteissa.

Tarvittaessa voimme hoitaa kotona pieniä "ruhjeita". Tällöin asiakas kustantaa tarvittavat haavanhoitotuotteet.

Jos asiakkaalla on isompi esim. säärihaava tms., ohjaamme asiakkaan terveyskeskukseen haavahoitajan luo. Tarvittaessa järjestämme esim. kunnan kotihoidon kautta asiakkaalle haavahoidot kotiin.

Yritykseni ei voi avustaa lääkehoidossa. Voimme muistuttaa asiakasta lääkkeen otosta.

Miten pitkäaikaissairaiden asiakkaiden terveyttä edistetään ja seurataan?

Kotipalvelua tarjoava yritykseni avustaa asiakasta kodinhoidollisissa toimissa, niin sisällä kuin ulkonakin. Mikäli asiakas tarvitsee jotain sairaanhoidollista apua, niin mukana on yleensä joko kunnallinen tai yksityinen kotihoito. Teemme heidän kanssa yhteistyötä, omilla toimillamme edistämme asiakkaan kotona pärjäämistä ja hänen hyvinvointiaan.

Monialainen yhteistyö

Mikäli asiakkaan elämään kuuluu esim. Kotihoito (yksityinen tai kunnallinen) tai jokin muu asiakasta auttava taho meidän lisäksi, selvitän asiakkaalta/omaiselta, saanko olla tarvittaessa yhteydessä muihin hoitaviin tahoihin. Mikäli lupa saadaan, teemme yhteistyötä ja olemme esim. puhelimitse yhteydessä eri tilanteissa, mitkä vaativat yhteydenpitoa.

Henkilöstö

Pyrin ottamaan asiakkaita vain sen verran, mitä pystyn sen hetkisillä resursseilla tekemään. Täytän kalenterini niin, että jokaiselle asiakkaalle löytyy se tila, mitä hänen kanssaan on sovittu. Mikäli asiakas toivoo lisäkäyntejä, hänen on mahdollista saada palvelua, mikäli vapaita aikoja on tarjolla.

Sijaisia pyydetään töihin tarpeen/tilanteen vaatiessa sekä loma/sairasloman sijaistamiseen.

Henkilöstön rekrytoinnin periaatteet

Palkkaan vain sellaisia työntekijöitä, kenet tunnen. Tiedän heidän olevan luotettavia ja alalle soveltuvia. Heidän tulee olla lähihoitajia. Toivon myös kokemusta kotipalvelusta/kotihoidosta. Kielitaidon suhteen vaatimuksena on vain suomen kielen taito.

Kuvaus henkilöstön perehdyttämisestä ja täydennyskoulutuksesta

Mikäli yritykseen tulee uusi työntekijä, kulkee hän joko yrittäjän tai jonkun muun työntekijän mukana 1-5 päivää ja tutustuu yritykseen ja työtapoihin.

Tällä hetkellä olen ainut kokoaikainen työntekijä, joten henkilökunnan koulutusta ei ole tarjolla. Itse pyrin osallistumaan koulutuksiin, mikäli jokin kiinnostava koulutus tulee esille ja pystyn siihen osallistumaan.

Terveydenhuollon laitteet ja tarvikkeet

Mikäli asiakas tarvitsee apuvälineitä, voimme käydä hyvinvointialueen apuvälinelainaamossa ja hakea sieltä tarvittavat apuvälineet. Joidenkin apuvälineiden käytössä osaamme itse opastaa tai kysymme neuvoa apuvälinelainaamosta. Joskus apuväline tarpeissa on apuna fysioterapeutti ja tällöin noudatamme hänen ohjeitaan.

8 ASIAKAS- JA POTILASTIETOJEN KÄSITTELY JA KIRJAAMINEN

Asiakastyön kirjaaminen

Tällä hetkellä olen yritykseni ainut kokoaikainen työntekijä. Satunnaista työtä tekevät työntekijät kirjaavat päivän työt paperille, josta siirrän tiedon asiakkaan päivittäisiin kirjauksiin, tai kirjaamme tiedot yhdessä suoraan päivittäisiin kirjauksiin. Työntekijän kirjoittamassa paperissa lukee vain asiakkaan etunimi, ei muita henkilötietoja.


Yrityksellä ei ole käytössä potilastietojärjestelmää. Käytössä on tietokone, jossa on F-SECURE virusturva sekä Freedom -selainsuojaus. Vain yrittäjällä on tiedossa tietokoneen salasana.

Palvelusuunnitelma tehdään tietokoneella. Suunnitelmaa tehdessä tietokone ei ole internet yhteydessä. Suunnitelma siirretään muistitikulle (salasanallinen), jossa suunnitelma säilytetään. Tämän jälkeen poistan suunnitelman tietokoneelta.

Asiakaiden käyntikohtaiset kirjaukset löytyvät myös samalta muistitikulta. Kirjauksia tehdessä tietokone ei ole internet yhteydessä.

Muistitikkua säilytetään palo- ja vesiturvallisessa lukollisessa laatikossa. Tämä laatikko ja asiakaspaperit ovat lukollisessa kaapissa.

Asunnon ulko-ovi lukitaan 2 turvalukolla, kun asunnossa ei ole ketään paikalla.

Yrityksellä on käytössä myös vara muistitikku, johon otetaan säännöllisesti varmuuskopio.

Kun asiakkuus päättyy, asiakkaan tietoja säilytetään paperiversioina 30 vuotta palvelun päättymisestä tai 12 vuotta asiakkaan kuolemasta. Pysyvästi säilytetään 8. 18. ja 28. päivänä syntyneiden kaikki asiakasasiakirjat (tämä perustuu lakiin).

Mikäli asiakkaan tietoja pitää luovuttaa jollekin taholle, se tehdään vain asiakkaan/omaisen luvalla (esim. muistisairaiden kohdalla pyydän luvan aina asiakkaan asioita hoitavalta taholta).

Kun palveluseteli asiakkuus päättyy, toimitan asiakkaan asiakirjat kuntayhtymälle, joka arkistoi paperit. Tämän jälkeen poistan asiakkaan tiedot muistitikuilta sekä hävitän paperiversiot.

Yrityksen paperit hävitetään paperisilppurilla.

Tietosuojavastaavan nimi ja yhteystiedot:

Anu Hakala, yrittäjä

Omavalvontasuunnitelman hyväksyy ja vahvistaa toimintayksikön vastaava johtaja.

Paikka ja päiväys Kouvolassa 15.10.2024

Allekirjoitus Anu Hakala/Kotipalvelu Kuparipannu Oy